Project
Herengracht 134/136 Amsterdam

Zodra je de drempel van het grachtenpand aan de Herengracht 134/136 overstapt, word je direct ondergedompeld in een mix van historische pracht en eigentijdse flair. Deze authentieke grachtenpanden hebben de afgelopen maanden een transformatie ondergaan, waarbij we de oorspronkelijke details en charme hebben weten te behouden en tegelijkertijd moderne elementen hebben toegevoegd.

Dit bijzondere project omvat een indrukwekkend bruto vloeroppervlak van bijna 1800m² aan kantoorruimte. We hebben de panden van top tot teen gestript en vervolgens nieuwe verdiepingsvloeren toegevoegd, waardoor de ruimte optimaal benut kan worden. Daarnaast hebben we zorgvuldig doorbraken in het casco gerealiseerd, waardoor de verschillende ruimtes naadloos in elkaar overvloeien.

Met oog voor detail en kwaliteit zijn er nieuwe installaties geïnstalleerd om aan de moderne eisen te voldoen en optimaal comfort te bieden aan de gebruikers. Ook hebben is er een prachtige loopbrug gecreëerd die verschillende vloervelden met elkaar verbindt, waardoor een vloeiende en praktische indeling ontstaat.


Herengracht 134/136 Amsterdam